TG Expo

Küresel Fuarcılıkta Sağlık Endüstrisi’nin kalbi 5-7 Mayıs’ta Johannesburg’da atıyor.

İstanbul, TÜRKİYE – 15 Nisan, 2015 – Informa Life Sciences Exhibitions tarafından organize edilen, milli katılımı TG Ekspo Grubu tarafından gerçekleştirilen Africa Health 2015 5. Uluslararası Sağlık Ekipmanları ve Medikal Malzemeler Fuarı 5-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Güney Afrika Cumhuriyeti Johannesburg’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

SAĞLIK ENDÜSTRİSİNİN BÖLGEDEKİ EN GENİŞ KATILIMLI ORGANİZASYONU

Sağlık endüstrisinin Afrika’daki en büyük organizasyonu olarak nitelendirilen Africa Health 2015 5. Uluslararası Sağlık Ekipmanları ve Medikal Malzemeler Fuarı, bu yıl da 7.000’den fazla sağlık profesyoneline, 500’den fazla Tıp, İlaç Teknolojisi, Hastane Donanımı sektörlerinden uluslararası katılımcı ve ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Huntleigh, Envirotek Worldwide, Biolitec gibi sağlık endüstrisinin önemli aktörlerinin yer alacağı fuara Türkiye’den de Ağaoğlu Tıbbi Sağlık, Tesa Medikal, Elektro-Mag gibi sağlık sektörünün güçlü firmaları katılıyor olacak. Maquet Getinge GroupGEDräger gibi medikal teknoloji lideri grupların ana sponsorluğunda, sağlık profesyonellerine yönelik tıp alanında son güncellemeler hakkında eğitimler, paneller ve interaktif etkinliklerin gerçekleşeceği fuarda, hasta güvenliği, kamu sağlığı, spor hekimliği, rehabilitasyon ve hastane inşası olmak üzere 4 yeni konferansın da eklenmesiyle birlikte 13 konferans gerçekleşecek.

AFRİKA BÜYÜYEN EKONOMİSİ İLE SAĞLIK YATIRIMLARINA YÖNELİK YENİLİKÇİ ADIMLAR ATIYOR

Araştırmalara göre Afrika halklarının sağlık durumu günden güne iyileşme kaydediyor; fakat henüz beklenen standartların uzağında. Bölge oluşumunda çeşitlilik gösteren ülkelerin yer alması ve her birinin farklı farklı sorunlarla mücadele ediyor olması tek bir çözümün yeterli olmadığını gösteriyor. Buna rağmen, birbirlerinin karşılaştığı sorunlardan edindikleri deneyimleri paylaşarak sağlık alanında gelişim gösterebiliyorlar. The Economist Intelligence Unit (EIU), bölgede önümüzdeki 5 yıl içerisinde sağlık sektöründe iyileşme sağlanabilmesi için insan sağlığını korumaya yönelik yenilikçi adımlar atılmasını ve sağlık hizmetlerine mobil teknolojiler ile erişimin gelişmesini öngörüyor.

TG EKSPO’YA GENEL BİR BAKIŞ

2008 yılında uluslararası fuarcılık sektöründe faaliyet göstermek üzere İstanbul merkezli olarak kurulan firma, Fransa, İran, Amerika, Katar, Brezilya, Mısır, Güney Afrika, Nijerya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, İngiltere ve Hindistan’da Türkiye’den milli ve bireysel fuar katılımlarını organize etmektedir. Kısa zamanda ciddi bir büyüme kaydeden TG Ekspo, bakanlıktan akredite bir şirket olup, işletmelerin ihracat, büyüme, iş geliştirme ve markalaşma süreçlerine organize ettiği küresel fuarlarla katkıda bulunmaya devam ediyor.

TG EKSPO AFRICA HEALTH 2015 ORGANİZASYONUNDA INFORMA İLE İŞ BİRLİĞİ HALİNDE

Küresel fuar organizatörleri arasında yer alan Informa ile stratejik iş birliği bulunan TG Ekspo, Afrika Health 2015 5. Uluslararası Sağlık Ekipmanları ve Medikal Malzemeler Fuarı’nda Informa ile katılımcılarına kapsamlı ve etkin bir fuar süreci yaşatmak için çalışıyor.